Осипенківська громада
Запорізька область, Бердянський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Осипенківської сільської ради

07 Лютого, 2018 р., 11:18
Рідна школо! Стоїш ти серед буйної зелені ялинок. Зустрічаєш ласкаво й
02 Лютого, 2018 р., 08:59
  31 січня, на засіданні Уряду прийнято Розпорядження  "Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об'єднаних територіальгних громад".
14 Серпня, 2017 р., 17:09
11,12 серпня 2017 року заступник сільського голови з питань економічного розвитку та інвестицій Я.Г.Нестеревич та заступник сілського голови з гуманітарних питань та соціальної політики Жила М.М. взяли участь у другій навчальній сесії з розробки стратегії розвитку громади у м.Києві, що проводиться ВА ОМС "Асоціація міст України" в рамках проекту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)", який реалізовується спільно з Агенством США з міжнародного розвитку USAID
14 Серпня, 2017 р., 16:59
На виконання рішення сільської ради від 27.06.2017 року № 16 "Про розробку Статегічного плану розвитку громади" затверджено робочу групу з розпробки Стратегічного плану  розвитку Осипенківської сільської ради (ОТГ) до 2022 року
14 Серпня, 2017 р., 16:40
На виконання п.6 постанови Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 року №200 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури  об’єднаних територіальних громад», виконавчим комітетом Осипенківської  сільської ради сформовано та надано перелік проектів разом із проектними заявками на проекти, які планується фінансувати за рахунок коштів зазначеної субвенції у 2017 році.До переліку увійшли 11 проектів.
14 Серпня, 2017 р., 16:32
В рамках "Сприяння відбудові та сталому розвязання проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні", що впроваджує Міжнародна організація з міграції за фінансової підтримки Європейського союзу проведено з-х денний навчальний тренінг за участю ініціативної групи громади до якої входили, як представники виконавчої влади, ВПО та волонтери. Завдяки спільним зусиллям учасників сформовано та надіслано на розгляд конкурсної комісії проектну заявку "Новопетрівська хвиля". Мета проекту - сприяння згуртуванню мешканців громади для вирішення спільних нагальних проблем та збагачення суспільного життя. Основними завдяннями проекту є: 
18 Квітня, 2016 р., 21:34
Згідно закону "Про доступ до публічної інформації" органів влади і місцевого самоврядування прийнятого 9 травня 2011 р. на сайті буде розміщуватись офіційна інформація.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь